The Bloglord

Foto saya
Author, blogger, comic freak, designer, editor, gamer, hermit, photographer, reader, student, teacher, traveler, writer.

13 September 2007

Ramadhan! Menjelma Akhirnya!

Alhamdulillah, senja dah melabuh tirai. Sebentar lagi kami di sini akan menunaikan solat sunat terawih selepas solat Isya'. Saya ambil masa sekejap selepas solat Maghrib untuk update sikit.

Ahlan, ahlan wa sahlan ya Ramadhan, shahru nuzila fiihil Quran! Sama-samalah kita berkejar-kejar untuk mendapat keberkatan dan maghfirah dalam bulan yang penuh dengan rahmat Allah ni.

Hm...sebut pasal berkejar, letih pula rasanya hari ni. Berkejar ke sana ke mari. Kerja SU lah katakan. Sebenarnya saya baru lepas marahkan timbalan.

"Ustazah, kenapa tak ikut DESIGN yang ana bagi???"

Lebih kurang begitulah ayat saya. Hehe. Bukan garang, tapi tegas. Tegas yang bertempat. Bengang juga rasanya ustazah-ustazah tu tak ikut garis panduan yang kita beri. Nak ubah, buat sendiri lain kali ye, bentak hati saya. Haha. Gurau sajalah, ustazah. Jangan marah noo :>

Untuk terakhirnya, saya nak minta maaf atas salah silap yang dilakukan, atas apa-apa post dalam blog ini yang ada menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Semoga kita mendapat rahmat dan berkat di bulan Ramadhan kareem ini.

"Kullu 'aam wa antum bikhair" dan selamat menjalani ibadah puasa dari kami di Han Ri Studio.