The Bloglord

Foto saya
Author, blogger, comic freak, designer, editor, gamer, hermit, photographer, reader, student, teacher, traveler, writer.

24 Disember 2008

Gears of War Fan Art!




Satu lagi testi untuk anda. Hehe. Walaupun saya tidak pernah bermain permainan video third-person shooter ini, tak mengapalah. Fan art saja pun =) Nama permainan video itu (Gears of War 2) sengaja diterbalikkan untuk memberikan efek pening-pening lalat kepada pembaca. Heheh.

3 ulasan:

Zil-el-Saif berkata...

kalau tak main game ni mana leh kat fan-art. sumbody-else-art

Han Ri berkata...

Ye tak ya juga, kan?
Takpe, fan tak semestinya kena main game dulu. Fan bermaksud peminat, so fanart ialah art yang dihasilkan oleh orang yang meminati game ni.

Saya minat suit diorang yang agak bulky tu, dan saya minat blood + gore dalam game ni.

Jadi, tak salah, kan, kalau saya namakannya fanart?

:)

Zil-el-Saif berkata...

ok, logik gak lagu tu