The Bloglord

Foto saya
Author, blogger, comic freak, designer, editor, gamer, hermit, photographer, reader, student, teacher, traveler, writer.

04 Januari 2008

Prolog Tahun Ini

Kembali Pulih

Minggu lepas saya mengalami batuk kuat, selesema berpanjangan, dan denyutan kuat di bahagian kepala sehingga hampir mustahil untuk saya berjalan dengan baik. Alhamdulillah, keluarga, insan-insan tersayang, ahli bait, dan rakan-rakan 'maya' tidak putus-putus memberi sokongan moral. Sehingga ada pihak yang me'ngepek' kerana saya begitu cuai, tidak mengambil cakna akan perihal kesihatan sendiri. Jangan bimbang, saya sudah kembali pulih. Cuma terpaksa berhadapan dengan ketidakselesaan hidung yang selalu berair.

Apapun, terima kasih atas perhatian dan sokongan kalian yang prihatin akan keadaan saya di sini.

Projek oh projek...

Dijangka akan berhadapan dengan 2 projek besar di samping 2 projek kecil. Entah bila akan bermula, tidak diketahui. Insya-Allah selewatnya pada awal bulan 2 selepas semua habis imtihan.

1 ulasan:

aisyahthani berkata...

Alhamdulillah...syukurlah saudara HanRi (respectation name...hehe~;)dah semakin pulih, nampak gayanya sayalah pulak penyambung 'wabak' tu...:(...nak buat camane,nak tak nak kenalah bersabar...hope i can go through this condition patiently like you...insyaAllah. Good luck for your future projects and akiramenaide!!!